Nordnetbloggen
Nordnet
Nordnet

Lönsamma strategier på Shareville – med Kavastu och Framtidsfeministen

Under förra veckans Nordnet Live fick vi se Kavastu och Framtidsfeministen dela med sig av sina mest lönsamma Shareville-strategier. Arne Talving och Sandra Lindkvist, som de egentligen heter, är båda mycket framgångsrika investerare vilket till stor del beror på deras förhållningssätt till sparande och investeringar.

Sandra menar att en god strategi är att investera i något som har betydelse för dig. För Sandra själv ligger jämställdhet varmt om hjärtat, vilket följaktligen är anledningen till att hon endast investerar i jämställda bolag. Detta har visat sig vara ett framgångsrecept, då hennes portfölj gång på gång slår index och har utvecklats med 45% under det senaste året. Sandra menar att jämställda bolag generellt presterar bättre på alla plan, då de har ett grundläggande sunt tänk och tar stor hänsyn till framtiden.

Arne har valt att vara anonym på Shareville, då han upptäckte att informationen han delade med sig av på Twitter snabbt avspeglade sig på börsen. Arne tittar inte lika mycket på jämställdhet, men framhåller istället vikten av att göra research kring marknaden och gå sin egen väg. Hans strategi har gjort att han helt kunnat leva på aktieavkastning sedan fem år tillbaka.

Både Kavastu och Framtidsfeministen ser mycket ljust på framtiden och menar att det inte behöver vara varken tidskrävande eller speciellt svårt att investera. I klippet nedan delar de med sig av fler tips kring hur du bör tänka för att investera framgångsrikt, vilken typ av aktier du bör göra dig av med och vilka sektorer som är billiga just nu.

Se alla klipp här!

Nykundserbjudande – sista chansen: Visste du att du som nykund just nu får 200 kr i Nordnet Superfonden Sverige när du investerar 2000 kr. Ange kampanjkoden ”Live2017” vid registrering innan 1 mars för att ta del av erbjudandet. – Bli kund

Framtidsfeministens Sharevilleprofil

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. 

Med vänliga hälsningar,

Nordnet

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

avatar
wpDiscuz

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link