Nordnetbloggen
Eva Trouin
Country Manager Sweden

Nordnet lanserar gratis aktiehandel

Låg prisnivå och hög kunskapsnivå = framgång

Som kund hos Nordnet kan du alltid känna dig trygg med att du får marknadens lägsta priser. Men för att du ska lyckas med ditt sparande tror vi att det krävs mer än låga priser. Vi vill också kunna ge dig både kunskap och inspiration. Därför lanserar vi nu gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen för alla medlemmar på vårt sparnätverk Shareville. Detta gäller för både nya och befintliga kunder som inte har, eller tidigare har haft, 80 000 kronor eller mer hos oss.

(Läs mer om erbjudandet på Nordnet.se)

Nordnet – marknadens lägsta priser

Vi vet alla att avgifter höjer barriären för att bli aktiv på aktiemarknaden. När vi nu tar bort courtaget för kunder som vill komma igång med aktiehandel maximerar vi möjligheten att komma igång med ett sparande. Sedan tidigare erbjuder vi även gratis månadssparande i ETF:er och sparande i fyra avgiftsfria indexfonder.

80 000 sparare delar redan sina portföljer på Shareville

Över 80 000 nordiska sparare delar redan med sig av sina portföljer på Shareville, vilket ger våra sparare fantastiska insikter. Vi ser tydligt att det ger resultat då våra sparare på Shareville slog index med 6,5 procent förra året!

Jag ser att vi som digital bank har ett ansvar att utbilda våra sparare och skapa förutsättningar för att göra dem framgångsrika. Det kan man göra på olika sätt. Vi tror inte att lösningen är att gå in på ett bankkontor, utan att rådgivningen istället ska vara digital. På Shareville finns kunniga diskussioner, närhet till marknaden och framför allt ett öppet redovisande av vilka transaktioner medlemmarna i nätverket gör. Det skapar en trovärdighet som är unik. Självklart är det helt gratis att använda Shareville.

Tillsammans gör vi smartare investeringar. Vi ses på Shareville!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet, som du kan följa på Shareville här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

6 Kommentarer på "Nordnet lanserar gratis aktiehandel"

avatar
Sortera:   Nyast | Äldst | Mest gillade
Alexander Gustafsson
Medlem

WOW! Galet kul, nu är 100% billigare. 😀

Uffe
Gäst
Uffe

Mycket bra initiativ må jag då säga. Gratis ÄR gott.

Per
Gäst
Per

Hur relevant är det att stoltsera med 6,5% över index, som ett medel? Det finns ju traders på Shareville som tack vare skicklighet och belåning avkastar upp mot 1000%. Men ni kanske avser ett belånat index, eller? Ska ni redovisa statistik, så gör det då relevant och inte som rent ljug.

Nordnet
Gäst

Hej Per,
På Shareville finns över 80 000 sparare. Det finns skickliga traders där som du påpekar, men också många nybörjare som precis börjat spara. Det är det som är kraften med Shareville att både nya och erfarna sparare kan mötas, hjälpas åt och diskutera med varandra.

Som du noterar är vissa belånade, men å andra sidan är det långt ifrån alla som är fullt exponerade mot marknaden. Många har kontanter i sina portföljer som inte är investerade, och därmed tar mindre risk jämfört med index.

Hälsningar Johan

Gabriel
Gäst
Gabriel

Gäller detta även Nordnet Finland?

Nordnet
Gäst

Hej Gabriel! Gratishandeln gäller bara för Nordnet Sverige.

På vår kampanjsida hittar du svar på fler vanliga frågor om gratishandeln:

https://www.nordnet.se/gratis-aktiehandel

Hälsningar Johan

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link