Nordnetbloggen
Eva Trouin
Country Manager Sweden

Nyhet! Nu kan du swisha till ditt sparande

Från och med idag har du som är kund hos oss, möjlighet att swisha direkt till ditt konto hos Nordnet. Swish behöver ingen närmare presentation, och det är ju det som är så finurligt.

Istället för att krångla med dosor, koder och transaktionstider skickar du pengar från ditt vanliga bankkonto till ditt konto hos oss. Överföringen sker i realtid kostar inte dig som användare en krona. Precis som det ska vara.

Kom igång redan idag

Som kund hos oss ingår Swish. Allt du behöver göra är att logga in på Nordnet BETA och klicka på ”Sätt in pengar” uppe i högre hörnet. Det är enkelt och tar bara någon minut.

Med det sagt är det bara att börja. Använd Swish när du ska föra över pengar från ditt bankkonto till oss, när du får lön och snabbt vill sätta av några hundralappar – eller när du upptäcker en IPO och måste agera SNABBT.

Kort sagt, när som helst.

Ett litet steg för människan men ett stort för branschen

Vi vill inte att våra kunder ska rätta sig efter våra lösningar, utan skapa lösningar för det våra kunder behöver. Det är detta som är kärnan i att vi (och förhoppningsvis ni!) gillar den här nya funktionen så mycket. Vi tar helt enkelt vårt komplexa bank-, sparande- och pensionspaket och flyttar det lite, lite närmare er – alla våra kunder.

Vi blir lite enklare och lite mer integrerade i vardagen.

Allt du behöver på nordnet.se/swish

den här sidan har vi samlat allt du behöver veta om Nordnet och Swish. Vi visar hur du kommer igång och svarar på de vanligaste frågor.

Vi hörs!

/Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet

Kort om Swish

Swish har de senaste åren vuxit snabbt och används idag av 5,7 miljoner personer i Sverige. Nu börjar Nordnet som första svenska bank använda Swish i syfte att erbjuda sina kunder snabbare och enklare insättningar av pengar. Det har aldrig någonsin tidigare gått snabbare att omsätta sina idéer i investeringar.

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

2 Kommentarer på "Nyhet! Nu kan du swisha till ditt sparande"

avatar
Sortera:   Nyast | Äldst | Mest gillade
jennifermolin.com
Gäst
jennifermolin.com

Fantastiskt!

Magnus
Gäst
Magnus

Toppen tackar, riktigt bra funktion då det tidigare tagit lite för lång tid att få över pengar i tid. Nordnet blir bara bättre och bättre 😀

wpDiscuz

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link