Nordnetbloggen

Professionella analyser från SvD Börsplus

SvD Näringsliv har i samarbete med Nordnet nu lanserat sin nya tjänst SvD Börsplus – där Sveriges främsta börsanalytiker erbjuder digitala aktieanalyser på ett helt nytt sätt. Börsplus redaktion har över 50 års erfarenhet och kommer dagligen att tipsa om de allra bästa aktieköpen. Samarbetet med SvD Börsplus innebär att våra 500 000 nordiska sparare nu kan följa analyserna och deras modellportfölj helt gratis på Shareville.

Välkända aktieskribenter

SvD Börsplus-redaktionen består av den flerfaldigt topprankade aktieskribenten Peter Benson, Börsveckans mångårige chefredaktör Daniel Svensson, experten inom Life Science Jonas Jendi samt av George Bol, som driver en av Sveriges mest kända finansbloggar (4020.se) och av det nya stjärnskottet Daniel Hniopek.

Tillsammans har dessa profiler över ett halvt sekels erfarenhet av att syna börsbolag och de kommer dagligen att spana efter nästa långsiktiga vinnaraktie.

”Vårt blygsamma mål är att bli Sveriges erkänt bästa analysmedia. För det krävs rätt folk, rätt format, rätt arbetsmetoder, rätt värderingar – i dubbel bemärkelse – samt inte minst rätt avsändare”, kommenterar Sparpodden-profilen Peter Benson, som också är vd på SvD Börsplus.

Vänder sig till läsare som vill lyckas bättre på börsen

Tjänsten vänder sig till läsare som är extra intresserade av investeringar och aktier och som efterfrågar djupare bolagsanalyser för att kunna lyckas bättre på börsen. För dessa kommer Börsplus analytiker att erbjuda fler insikter än någon annan liknande tjänst. Och djupare insikter ökar ju också chansen till högre avkastning.

Följ modellportföljen på Shareville

Ett antal utvalda aktier finns vid varje tidpunkt samlade i Börsplus modellportfölj, som syftar till att ge en långsiktigt god riskjusterad avkastning. I år har portföljen hittills gått 15 procent bättre än index. Du kan följa portföljen här.

SvD Börsplus
SvD Börsplus portfölj på Shareville

Runt 150 analyser per år tillgängliga helt gratis för Nordnet-kunder

Varje år kommer Börsplus att publicera runt 150 analyser som kommer vara tillgängliga gratis för alla Nordnet-kunder. Analyserna kommer finnas tillgängliga i ett nytt fräsch format på vårt sociala sparnätverk Shareville.

Diskutera med analytikerna

Efter varje analys som publiceras på Shareville kommer analytikerna på Börsplus finnas tillgängliga och diskutera och svara på frågor om bolaget och analysen. Så gå gärna in och diskutera med analytikerna.

Så här gör du för att följa SvD Börsplus på Shareville

1. Öppna ett Nordnet-konto. Det är helt gratis och tar ca 3 minuter om du har BankID.

2. Aktivera Shareville. Detta är givetvis också helt gratis.

3. Sök upp Shareville-profilen SvD Börsplus. Tryck på ”Visa portfölj” och sedan på ”Följ” för att få uppdateringar varje gång förändringar sker i SvD Börsplus portfölj.

Följ SvD Börsplus på Shareville ->

Öppna Nordnetkonto ->

Nordnets kundservice

Om du har andra frågor eller behöver hjälp att komma igång med Nordnet får du gärna höra av dig till oss genom att ringa till 08-506 33 000 eller mejla till info@nordnet.se. Notera att vi inte kan hjälpa till med kundspecifika ärenden via mail (på grund av personuppgiftslagen).

 

Det är givetvis SvD Börsplus ambition att det ska vara lönsamt att följa deras aktieråd, men när det gäller aktiemarknaden finns som bekant inga garantier. SvD Börsplus ger inspiration, idéer och insikter. Eventuella köp eller försäljningar av aktier baserat på SvD Börsplus aktieanalyser sker på eget ansvar.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

9
Lämna en kommentar

avatar
Nyast Äldst Mest gillade
Anonym
Anonym
hbk2014
Anonym
Anonym
Snälla ni! Trodde det var ett april skämt när jag såg Peter B:s namn men det är ju den 4/4 så förmodligen tyvärr seriöst. Är det här han blev ”topprankad”? http://www.svd.se/morka-moln-hopar-sig-for-fingerprint
Anonym
Anonym
Inget i den analysen var fel med den information som fanns tillgänglig när den skrevs. Det var ett hypat förhoppningsbolag med extremt hög risk och en hyperaktiv VD. Att många av förhoppningarna nu har blivit verklighet vilket har sänkt risken påverkar inte att det faktiskt bara var förhoppningar och rykten just då. Det är inte fel att vara pessimistisk eller försiktig.
Anonym
Anonym
Juste
Anonym
Anonym
Hur kommer jag in i detta ? Intressant verligen, Taxam f hjälp
Anonym
Anonym
Hej Staffan, Kul att du gillar det! Allt du behöver göra för att följa SvD Börsplus analyser och modellportfölj är: 1. Öppna ett Nordnet-konto. Det är helt gratis och tar ca 3 minuter om du har BankID. 2. Aktivera Shareville. Detta är givetvis också helt gratis. 3. Sök upp Shareville-profilen SvD Börsplus. Tryck på ”Visa portfölj” och sedan på ”Följ” för att få uppdateringar varje gång förändringar sker i SvD Börsplus portfölj. Om du vill få hjälp direkt från Nordnets Kundservice kan du istället ringa till 08-506 33 000. Så hjälper de dig att komma igång på nolltid. 🙂 Säg till om du har några fler frågor. Hälsningar, Johan
Anonym
Anonym
Hejsan
Anonym
Anonym
Jag förstår!
Anonym
Anonym
Kan ju undra vad Shareville ska bli och hur man ska använda det. En halvseriös tjänst med portföljer, lite halvseriös aktieinformation, några halvseriösa nyheter från Finwire men inte från andra nyhetsbyråer och nu några analyser från SVD som inte motsvarar vad som finns i SVD’s portfölj. I stället för att vara optimal på en sak känns det som man försöker man kombinera flera halvseriösa saker…

Nordnets veckobrev.

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Nordnets veckobrev.
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev.

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.
Håll mig uppdaterad
close-link