Nordnetbloggen

Sparpodden

#sparpodden - en podd om sparande och investeringar där lyssnarna sätter agendan. Nytt avsnitt varje onsdag med programledarna Joakim Bornold, Alexander Gustafsson och Eva Trouin.
Alla episoder

#Sparpodden 224 – Aktiesnack och ett laddat ämne

Vi plockar upp aktietips från Nordnet Live och tillsammans med Peter Benson på SvD Börsplus går vi igenom vår syn på aktierna. Sen pratar vi det spännande och laddade ämnet Northvolt. Samt lyssnarfråga om ANON.

#Sparpodden 223 – Årets händelse

Denna vecka andas Nordnet Live för vår del, vi visar hur du kan få ut maximalt med sparglädje under torsdagens event. Du har dessutom möjligheten att vinna 2 flygbiljetter till New York.

#Sparpodden 222 – Nu lyfter börsen!

Vilken vecka! Vi pratar börsens händelser under de senaste dagarna, sensationsrubriker, och vad man ska tro framåt. Sen pratar vi volatilitet, Ratos vinstvarning och givetvis avslutar med lyssnarfrågor om belåning.

#Sparpodden 221 – Till dig Ingvar

Nu är rapportsäsongen här och vi kommenterar bolagen, det blir HM, Ericsson, Volvo m.m. Sen kollar vi fondstatistiken där många nu köper tillväxtfonder och säljer hedgefonder. Avslutningsvis lite frågor om pengamaskin.

#Sparpodden 220 – Dags för utdelningssäsong

Vi kollar på årets kommande aktieutdelning, varför fler bolag börja dela ut halvårsvis och problem med det. Sen pratar vi rapporter, Nordnet Live, World Economic Forum i Davos. Vi avslutar med lyssnarfråga om valutarisk.

#Sparpodden 219 – Cannabis på börsen

Cannabis-aktier är ett trendande fenomen, vi kollar lite närmare på varför. H&M's kampanj är en totalflopp och Hexagon's VD blir frikänd. Vi pratar även om skin-in-the-game med VD som äger aktier i sitt egna bolag. 

#Sparpodden 217 – Vinnaraktier för 2018

Nytt år och nya möjligheter till bra aktieaffärer. Vi plockar in Peter Benson från SvD Börsplus för att diskutera vinnare och förlorare för 2018. Det bjuds på aktietips, farhågor och hur man ska tänka i sin portfölj

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link