Nordnetbloggen
Investtech.comPartner
Analysbolag

Webb TV+ och marknadsrapport från Investtech

Detta inlägg är marknadsföring.

Morgonrapport vecka 6, 2016

Se Webb TV+

Se veckans Webb TV+ med Stockholmsbörsen och Note. #NOTE

 

Se analys av biometriaktierna här! Efter förra årets biometrihajp är nu frågan om kursraketerna lyckas försvara sina värderingar. Här är biometriaktierna som är köpvärda – och de som du ska sälja: Fingerprint Cards, Precise Biometrics, IDEX, NEXT Biometrics.

 

 

Morgonrapport 8 feb 2016:

OMX Stockholm PI ligger i en fallande trendkanal på medellång sikt, som förstärks av svagt negativ volymbalans och momentum, vilket indikerar fortsatt svag utveckling. Kursen har brutit den tidigare stödnivån vid 465 punkter och det saknas horisontellt stöd på medellång sikt vilket öppnar upp för fortsatt svag utveckling.

Skrivet av Adrian Axelsson, Analytiker i Investtech

 

 

Veckans aktie: Note

Note ligger i en närmast horisontell trend med en fortsatt utveckling i samma riktning. Aktien har brutit en motståndsnivå på kort sikt och gett köpsignal från en kortsiktig trading range. Aktien har brutit upp genom motståndet vid ca 11.40 kronor och vidare uppgång är därmed signalerad. Volymbalansen är positiv och stärker aktien på kort sikt. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 

—————–

Investtech garanterar inte fullständigheten eller korrektheten av analyserna. Eventuell exponering utifrån de råd / signaler som framkommer i analyserna görs helt och fullt på den enskilda investerarens räkning och risk. Investtech är inte ansvarig för någon form för förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår som en följd av att ha använt Investtechs analyser. Upplysningar om eventuella intressekonflikter kommer alltid att framgå av investeringsrekommendationen. Ytterligere information om Investtechs analyser finns på www.investtech.com/disclaimer.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

avatar

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link