Nordnetbloggen
Investtech.comPartner
Analysbolag

Webb TV+ och marknadsrapport från Investtech

Detta inlägg är marknadsföring.

Morgonrapport vecka 12, 2016

Se Webb TV+

Se veckans Webb TV+ med Stockholmsbörsen och Atrium Ljungberg. #ATRLJB

 

Morgonrapport 21 mars 2016:

OMX Stockholm PI ligger i en fallande trendkanal på medellång sikt vilket ger signaler om en fortsatt svag utveckling. Indexet har haft en närmast horisontell utveckling under mars och ligger mellan stöd vid 465 punkter och motstånd vid 500 punkter.

Skrivet av Adrian Axelsson, Analytiker i Investtech

 

Veckans aktie: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg ligger i en stigande trend och fortsatt positiv utveckling innanför den indikeras. Gav köpsignal från en dubbelbotten-formation vid brottet upp genom motståndet vid 128. Ger signal om vidare uppgång till 136 eller mer. Aktien har marginellt brutit upp genom motståndet vid ca 134 kronor. Etablerat brott kommer att indikera vidare uppgång. Volymtoppar och volymbottnar stämmer dåligt överens med toppar och bottnar i kursen. Det försvagar den stigande trenden och kan vara en signal om ett kommande trendbrott. RSI avviker negativt mot kursen, vilket indikerar en risk för en reaktion ned. RSI-kurvan visar en fallande trend, vilket kan vara en signal om ett kommande trendbrott ned. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 

 

—————-

Investtech garanterar inte fullständigheten eller korrektheten av analyserna. Eventuell exponering utifrån de råd / signaler som framkommer i analyserna görs helt och fullt på den enskilda investerarens räkning och risk. Investtech är inte ansvarig för någon form för förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår som en följd av att ha använt Investtechs analyser. Upplysningar om eventuella intressekonflikter kommer alltid att framgå av investeringsrekommendationen. Ytterligere information om Investtechs analyser finns på www.investtech.com/disclaimer.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

avatar

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link