Nordnetbloggen
Investtech.comPartner
Analysbolag

Webb TV+ och marknadsrapport från Investtech

Detta inlägg är marknadsföring.

Morgonrapport vecka 12, 2017. $OMXSPI $SAND

Se Webb TV+

Se veckans Webb TV+ med Stockholmsbörsen och Sandvik. #SAND

 

 

Morgonrapport 20 mars 2017:

OMX Stockholm PI ligger i en stigande trendkanal på medellång sikt och fortsatt uppgång indikeras.

Kursen har format ett kortsiktigt motstånd vid 564 punkter. Ett brott genom denna nivå kommer vara en positiv signal och en slutkurs över 565 punkter kommer ge en ny all time high.

Investtechs kortsiktiga hausseindex ligger på 47 vilket indikerar en jämvikt av optimister och pessimister på kort sikt. Det långsiktiga ligger på 61 punkter vilket indikerar en övervikt av optimister bland investerare på lång sikt.

Skrivet av Adrian Axelsson, Analytiker i Investtech

 

 

Veckans aktie: Sandvik

Sandvik har brutit upp genom taket på den stigande trendkanalen, och signalerar med det en starkare stigningstakt. Den positiva utvecklingen öppnar emellertid för kortsiktiga korrektioner tillbaka från dagens nivå. Har stigit kraftigt efter köpsignal från en rektangelformation vid brottet upp genom motståndet vid 84.92. Målkursen vid 118 är nått, men formationen signalerar fortsatt utveckling i samma riktning. Aktien har stöd vid ca 114 kronor. Positiv volymbalans stärker aktien på kort sikt. RSI är överköpt. Detta visar att momentumet i Aktien är starkt och att kursen mycket väl kan stiga vidare på kort sikt. Vi bör se en nedgång i RSI-kurvan innan detta används som en säljsignal. Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt.

 

 

—————-

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterar inte fullständigheten eller korrektheten av analyserna. Eventuell exponering utifrån de signaler som framkommer i analyserna görs helt och fullt på den enskilda investerarens räkning och risk. Investtech är inte ansvarig för någon form för förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår som en följd av att ha använt Investtechs analyser. Upplysningar om eventuella intressekonflikter kommer alltid att framgå av analysen. Ytterligere information om Investtechs analyser finns på www.investtech.com/disclaimer.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

 

Är du inte Nordnetkund? Kom igång med ditt sparande här!

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

avatar

Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Anmäl

Anmäl
Nordnets veckobrev
Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
Nordnets veckobrev

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.
Håll mig uppdaterad
close-link